Saznaj ko je BLA BLA BOW TIE

BLA BLA BOW TIE

Našem timu pridružila se neverovatna cura. Evo šta nam je  BLA BLA BOW TIE napisala o sebi.
   

facebook
 ,,Ljudska težnja da se uklopimo i budemo prihvaćeni jaka je i važna kao i težnja da osvojimo svoju sopstvenu autentičnost i da se razlikujemo. ‘’ Reče nekada davno jedna pametna glava…
Bla Bla je jedna mlada i vrlo kreativna devojka koja uživa igrajući se bojama,različitim dezenima, materijalima....jednostavno, ona voli život!
Njena ideja je da spoji mušku i žensku modu u jedno. Da momci i devojke ne budu samo par iz priče, već da tako i izgledaju. Ovo ne mora striktno da se odnosi na momka i devojku, to mogu da budu i brat i sestra, dve drugarice, dva druga, vlasnik psa i pas, bilo ko. Ono što ih veže, jeste neka vrsta ljubavi. Upravo je ljubav ta emocija koja je pokrenula Bla Bla da stvara nove i zanimljive stvarčice. Ideje neprestano naviru, svaki sunčan dan donese nešto novo. Proleće je pravo vreme da se dogodi nešto novo, kao na primer saradnja sa KF koja je dobra najava za ono što predstoji.

Bla Bla pravi leptir mašne u kombinaciji sa suknjama i rančevima. Za svakoga po nešto!
Bla Bla Bow Tie nije samo stranica namenjena prodaji mašni sa slika, već prava mala fabrika u kojoj se Bla Bla trudi da svakome izađe u susret i napravi nešto po njenom/ njegovom ukusu.
Prema tome, oslobodite se uniformisanosti i i pokažite svetu da ste drugačiji i svoji!

Veoma smo srećni što će se našem, kreativnom timu pridružiti cura sa ovoliko talenta.
Danijela, DOBRODOŠLA.
S’ ljubavu tim KF.

Коментари

Популарни постови са овог блога

FIMO masa

Handmade LOVE

Tražimo saradnike